2009.01.18. 21:46

művészi magasságokba emelem a szorongásomat.

pedig elmondtam a Hazugságot is, hogy nincs is második diplomám. szülők pont fordítva reagáltak, Anyu lemondott rólam, mint fiáról, míg Apu inkább örült, hogy elmondtam. elmondta, hogy ő egy barátságos jószívű apuka, akihez bármikor lehet bizalommal és őszintén fordulni, hogy racionálisan és érzelmileg megfelelően kezelve együtt megoldjuk az élet nagy problémáit. két üvöltés között. egyébként még az is lehet, hogy ő venné könyebben, hogy buzi vagyok. amúgy meg mindegy, ez a 2009-es év nagyon költözés-gyanús.

a top para most a munka, a lehetetlen határidőket adó csopvez, akinek nem merem a szemébe mondani, hogy lehetetlen határidőket ad meg. no meg tudja is. holnap elkezdek érdeklődni egy osztályáthelyezésről. három ofő van, abból kettő utálja egymást, plusz van fent az elefántcsont-toronyban a HR-es, aki tudna segíteni, gyakorlatban ő értesíti először az én Ofőmet, hogy az egyik erőforrásod le akar lépni a mókuskerékből. ekkor a célszemély homlokára ütnek egy "HŰTLEN" vagy egy "ÁRULÓ" feliratot, majd az ebédszünetben nyilvánosan máglyán megégetik a céges karácsonya maradékán. köcsög multik.

második para a suli, abba még bele sem gondolunk. annyi embernek lenne rajtam kívül is jó, ha sikerülne. annál frusztrálóbb az egész.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://radiocsend.blog.hu/api/trackback/id/tr48886242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása